Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

U kunt bij IKC De Kindertuin voor uw kind gebruik maken van buitenschoolse opvang. Tijdens de schoolweken is de voorschoolse opvang op maandag t/m vrijdag* geopend vanaf 7.30 uur tot aanvang schooltijd. De naschoolse opvang is geopend na schooltijd tot 18.30 uur. Op sluitingsdagen van school buiten de schoolvakanties kunt u gebruik maken van BSO-plus opvang.

De kinderen zitten in een groep met leeftijdsgenoten. De groepen hebben maximaal 20 kinderen. Ieder kind heeft bij de buitenschoolse opvang een mentor. Eenmaal per jaar heeft u met deze pedagogisch medewerker een gesprek over de ontwikkeling en het welbevinden van uw kind in de groep.

Vakantieopvang

In de schoolvakanties kunnen kinderen deelnemen aan een afwisselend vakantieprogramma. De vakantieopvang is geopend van 07:30 tot 18:30 uur. Het vakantieprogramma staat altijd in het teken van een thema en wordt op leeftijdsniveau ingevuld. Twee weken voor iedere schoolvakantie is het vakantieprogramma te zien op de website van UN1EK. U kunt uw kind aanmelden via het ouderportaal. Vakantieopvang is een vorm van buitenschoolse opvang waarvoor u Kinderopvangtoeslag kunt aanvragen.

Kosten buitenschoolse opvang

De inschrijving, plaatsing en betaling van buitenschoolse opvang verlopen via het UN1EK servicebureau. U schrijft uw kind online in en maakt een keuze voor een opvangpakket. Wanneer er plaats beschikbaar is ontvangt u een plaatsingsovereenkomst. UN1EK brengt de kosten voor kinderopvang maandelijks bij u in rekening in vaste termijnen. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal uren en het opvangpakket dat u afneemt. Met de gegevens uit de plaatsingsovereenkomst kunt u Kinderopvangtoeslag aanvragen en/of wijzigen bij de Belastingdienst.

Meer informatie over de kosten en pakketten voor kinderopvang kunt u vinden op de website van UN1EK. Via de website van de Belastingdienst kunt u een proefberekening van uw netto kinderopvangkosten maken.

De medewerkers van de klantenservice van UN1EK informeren u graag. Bel 010 – 435 56 11 (dagelijks tussen 09:00 en 13:00 uur) of stuur een e-mail naar plaatsing@un1ek.nl.

Bij deze vind u de link naar het inspectierapport van de GGD

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?