Ouderportaal

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding en aanmelden


Informatiebijeenkomsten

Als u overweegt om uw kind te willen aanmelden voor het onderwijs op IKC De Kindertuin kunt u een informatiebijeenkomst bezoeken. Deze bijeenkomsten duren van 9.00 uur tot 10.00 uur en vinden plaats op IKC De Kindertuin, aan de Guido Gezellestraat 30 in Maassluis. Aanmelden kan via info@ikcdekindertuin.nl.

Heel graag tot ziens op één van de onderstaande data:

  • Woensdag 20 september 2023
  • Donderdag 26 oktober 2023
  • Vrijdag 24 november 2023
  • Dinsdag 30 januari 2024
  • Maandag 26 februari 2024
  • Vrijdag 22 maart 2024
  • Woensdag 24 april 2024
  • Donderdag 30 mei 2024
  • Vrijdag 21 juni 2024

U kunt ook een rondleiding aanvragen via de website van UN1EK.


Onderwijs

Na afloop van de informatiebijeenkomst kunt u uw kind via een aanmeldformulier aanmelden voor IKC De Kindertuin. Wettelijk is bepaald dat kinderen pas vanaf hun derde verjaardag ingeschreven kunnen worden. Inmiddels is er zoveel belangstelling voor IKC De Kindertuin, dat er een volgorde van aanname is ontwikkeld.

Met de aanmelding maakt u dus uw interesse kenbaar, maar of dit daadwerkelijk kan resulteren in een inschrijving wordt bepaald op basis van een volgorde van toelaten. Dit wordt de ‘loting’ genoemd.
De volgorde van toelaten van kinderen voor inschrijving is:

1.     Heeft u al kinderen op ons IKC en wilt u een broertje of zusje inschrijven; 

2.     Gaat uw kind op ons IKC naar de hele dag opvang/ peuteropvang en zit hij/zij tenminste 3 maanden op de opvang;  

3.     Woont u in de wijk Sluispolder – links van de Laan 1940-1945, de kant De Kindertuin of in de wijk Taanschuurpolder – boven de P.C. Hooftlaan, de kant De Kindertuin. We willen de kinderen in onze wijk zoveel mogelijk de kans geven om in hun eigen wijk naar school te gaan – we maken hierin uitzonderingen in geval van spoed; 

4.     Woont u in de wijk Sluispolder – rechts van de Laan 1940-1945, de kant Albert Heijn of in de wijk Taanschuurpolder – onder de P.C. Hooftlaan, andere kant van de weg; 

5.     Woont u buiten bovengenoemde wijken. 


Als uw kind geplaatst kan worden, ontvangt u een inschrijfformulier zodat de inschrijving voltooid kan worden.

Vanaf schooljaar 2023-2024 zullen er gedurende het jaar twee momenten van loting en inschrijven plaatsvinden, namelijk in oktober en april.

De groepsgrootte is bepaald op maximaal 28 kinderen voor de groepen 1 t/m 8, mits de zorgcapaciteit van de groep niet in het geding is en het aantal past in de grootte van groepsruimten. 


Opvang

Inschrijven voor hele dagopvang, voor- en na- schoolse opvang en de peuteropvang kan via www.un1ek.nl.

 

Informatie van UN1EK

Voor de opvang schrijft u zich online in via het ouderportaal van Kindplanner. Het ouderportaal biedt u één centrale plek voor het regelen van de opvang van uw kind. Hier kunt u o.a. uw kind inschrijven, inzien op welke dagen uw kind wordt verwacht op de opvang en afwezig melden. Ook kunt u gebruik maken van de Ouderapp.

Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal. 

Meer informatie

Uitleg over het ouderportaal
Veelgestelde vragen
Direct naar het ouderportaal

Aanvraagformulier rondleiding

Gegevens ouders

Gegevens kind


Ik wil een rondleiding aanvragen voor