Ouderportaal

Hele dag opvang

Hele dag opvang

Bij IKC De Kindertuin starten kinderen van 0 tot 4 jaar in de hele dagopvang. We werken met verticale groepen van 0-4 jaar. Onze pedagogisch medewerkers zijn uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de verzorging en opvoeding van uw kind. De hele dagopvang is 52 weken per jaar (m.u.v. nationale feestdagen) geopend van 07.30 tot 18.00 uur. Wij ontvangen u graag voor een rondleiding en kennismakingsgesprek.

Op de website van UN1EK vindt u meer informatie over de kosten voor kinderopvang en de flexibele opvangpakketten waar u gebruik van kunt maken. U kunt uw kind online aanmelden via het ouderportaal.

Kwaliteitseisen

De opvang in IKC De Kindertuin voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen zoals vastgelegd in de Wet Kinderopvang. IKC De Kindertuin is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Welkom bij IKC De Kindertuin; een plek waar je groeien kan!

Informatie van UN1EK

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden we verschillende opvangpakketten aan voor flexibele, ontwikkelingsgerichte hele dagopvang. U kunt hierbij kiezen voor opvang voor 52, 49 of 40 weken per jaar, maar u kunt ook kiezen voor andere vormen van opvang, zoals opvang voor om de week, flexibele opvang wanneer u een wisselend rooster heeft of verlengde dagopvang als u langere werkdagen heeft. Wilt u advies of heeft u een vraag? Onze Klantenservice helpt u graag. U kunt op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur contact opnemen met 010-4355611 (keuze 1) of een email sturen naar plaatsing@un1ek.nl.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?