Ouderportaal

Reminder! Ouder onderwijs (penningmeester) gezocht voor de IKC-raad

Reminder! Ouder onderwijs (penningmeester) gezocht voor de IKC-raad

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),Ben jij UN1EK? Dan zijn we op zoek naar jou!


Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar 1 ouder uit het onderwijs die zitting wil nemen als penningmeester in de IKC-raad.Nu denk je misschien, penningmeester kan ik dat wel?


Ieder schooljaar wordt er een begroting gemaakt van wat er uitgegeven wordt. Denk aan de activiteiten Sint, Kerst, Koningsspelen, vader/Moederdag, avondvierdaagse, musical, schoolreisje e.d. Dit wordt bijgehouden in een Excel-bestand. Hopelijk kun jij hiermee uit te voeten ;-)Je hebt korte lijntjes met de eventmanager en/of de ouderraad. Ook heb je contact met de administratie van de school. Aan de hand van deze informatie werk je het bestand bij wat er is uitgegeven en zo weet je hoeveel budget er nog over is.


Kortom, wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon die betrokken is bij IKC de Kindertuin en die zich in wil zetten voor het IKC. Je vindt het leuk om met een enthousiaste groep medewerkers en ouders mee te bouwen aan de toekomst van UN1EK. Je wilt graag meedenken over verschillende zaken met betrekking tot opvang en onderwijs.


Meer informatie vindt u in de flyer onderaan dit bericht.


Vragen en/of interesse? Neem dan contact op met de secretaris van de IKC-raad: Ilona Vooijs ikc-raad@ikcdekindertuin.nlBij interesse stuur je een korte motivatie waarom je zitting wilt nemen in de IKC-raad vóór 15 mei 2024.


Mochten er meerdere ouders interesse hebben, dan vindt er een verkiezing plaats.Met vriendelijke groeten,


IKC-raad IKC de Kindertuin