Ouderportaal

Morgen is het studiedag - school dicht

Morgen is het studiedag - school dicht

Beste ouders en verzorgers,


Een herinnering, morgen hebben we studiedag en is de school dicht. Er is wel gewoon BSO en peuteropvang en natuurlijk de hele dagopvang.


Tijdens de studiedag gaan we verder met ons nieuwe systeem Focus PO. Sommigen van u hebben al rapportgesprekken gehad bij de groepen 1 en 2. U weet hoe fijn het kan werken om te zien waar uw kind staat aan de hand van de doelen, denk bijvoorbeeld aan het rapport zelf. Zij gebruiken hiervoor het systeem MijnKleutergroep en ook dat stond tijdens het gesprek open – zo kon u een goed beeld krijgen wat er al goed ging en waar nog aan gewerkt moest worden.


Focus PO lijkt veel op MijnKleutergroep en dat is ook de reden waarom we voor Focus PO gekozen hebben. Het sluit goed bij onze visie aan – we willen kinderen leren dat ze zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen in hun leerproces: Wat kan ik al goed en waar kan ik nog in groeien en wat heb ik ervoor nodig om dat te bereiken.


Dit is geen proces wat we snel voor elkaar hebben - we werken hier hard aan het met hele team.


Morgen tijdens de studiedag gaan we verder met het systeem en kijken we ook naar de nieuwe resultaten van de Boom-toetsen.


De kleutergroepen gaan verder met hun systeem MijnKleutergroep en maken een verdieping met analyseren.


Al met al een volle dag waar we zin in hebben.


We zien elkaar maandag weer en alvast een fijn weekend gewenst.


Met vriendelijke groet,


Peter-Paul Kleyn