Ouderportaal

Bericht vanuit de ouderraad

Bericht vanuit de ouderraad

1 / 2
Beste ouders/verzorgers,  

Als ouderraad ondersteunen we het IKC-team door mee te denken en hand- en spandiensten te verrichten voor diverse activiteiten en thema’s.  

Ons eerste overleg van dit schooljaar zit erop en er zijn weer een hoop leuke dingen te beleven voor de kinderen. We hebben de jaarplanning doorgenomen en daarna de werkgroepen verdeeld. Denk hierbij aan het helpen organiseren bij de thema's Sint en kerst en Pasen, maar ook het versieren en opruimen rond deze thema's hoort erbij. Ook denken we al na over hoe we de dag van de medewerker kunnen invullen en helpen we met hand en spandiensten tijdens de schoolfotograaf, het luizen pluizen en misschien wel weer goede doelen acties.  

Nieuwe rollen  
Na een vliegende start in het vorige schooljaar is het vertrouwen in de ouderraad gevestigd en zijn vanaf dit jaar de taken van voorzitter, penningmeester en notulist verschoven van de IKC-medewerkers naar ouders uit de ouderraad. We wensen deze leden veel succes en plezier in deze nieuwe rol.  

Voorzitter  Esmee van den Berg 
Notulist  Djin Baboelal 
Penningmeester Angela van der Meer 

Afscheid 
Graag willen we ook aandacht geven aan Suzanna, Gaby en Carolien. Zij moesten helaas hun werk voor de ouderraad stoppen. Hun tijd en inzet is zeer gewaardeerd en daarvoor willen wij ze hartelijk bedanken.   

Ook meehelpen? 
Voor de onderstaande activiteiten zoeken we altijd hulpouders. Wilt u hiermee helpen? Laat dit weten aan juf Wendy de Graaf via w.degraaf@ikcdekindertuin.nl   

  • - Luizenpluizers  
Dankbaar werk en het helpt een hoop overlast voorkomen.  
Dit doen we op de eerste maandag na elke vakantie.  

  • - Schoolfruit snijders 
    Op woensdag-, donderdag-, en vrijdagochtend hebben we enkele ouders nodig die even snel helpen met wat fruit te snijden om 8.30 uur. Het kost weinig tijd en helpt alle kinderen aan een lekker vers stuk fruit. 

De ouderraad is blij met hulp, suggesties en inspiratie. Aarzel dus niet om ons te benaderen via m.or@ikcdekindertuin.nl. Ook is het mogelijk om een overleg bij te wonen en te ervaren wat wij allemaal met elkaar bespreken. Wilt u hierbij aanwezig zijn, laat het ons weten via de mail, u bent van harte welkom. De eerstvolgende vergadering is maandag 7 november om 18.30 uur. 

We kijken uit naar dit komend schooljaar waarin de kinderen weer mogen genieten van het leren en van een leuke, gezellige en ontspannen school. 

2 / 2

Vriendelijke groeten,  

Ouderraad IKC-De Kindertuin 
m.or@ikcdekindertuin.nl