Ouderportaal

Uitnodiging inschrijven startgesprekken

Uitnodiging inschrijven startgesprekken

Beste ouder(s) en verzorger(s),


In de week van 12 september zullen de startgesprekken plaatsvinden. Het startgesprek is bedoeld om een goede start met elke ouder en kind te maken. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met de leerkracht en gaat u samen met uw kind en leerkracht in gesprek over het onderwijs en de onderwijsbehoefte van uw kind de komende periode.


Samenwerken aan de ontwikkeling van een kind vraagt om een stevige vertrouwensrelatie tussen de leerkracht, ouders en de leerling. We verwachten alle ouders op gesprek. Uitzondering zijn de ouders van leerlingen die voor het 2e jaar op rij dezelfde leerkracht hebben. Zij mogen een gesprek inplannen.


Hoe gaan de startgesprekken in zijn werk:


Groepen 1 t/m 7: Uw kind krijgt maandag 5 september a.s. een formulier dat u kunt invullen ter voorbereiding op het startgesprek. Dit formulier kunt u nu al vinden in de bijlag. Let even op de juiste groep van uw kind. Het formulier kunt u thuis invullen en meenemen naar het gesprek. Tevens ontvangt u een AVG-formulier en willen we u vragen dit formulier ingevuld mee te nemen naar het startgesprek.


Schoolpraatapp: Maandagmiddag vanaf 15:00 uur staat de gesprekkenplanner open in de schoolpraatapp. U kunt dan uw moment van het startgesprek kiezen. 


Groep 8: De kennismakingsgesprekken zijn in groep 8 iets later dan in de jaarkalender staat vermeld. Wij willen dit graag combineren met de uitslag van de NIO. Zodra deze binnen is, nodigen wij u uit voor een gesprek.


We wensen iedereen een fijn gesprek toe!


Met vriendelijke groet,


Peter-Paul Kleyn Michèle Palstra
Directeur IKC De Kindertuin Teamleider onderwijs