Ouderportaal

Samen zingen voor Oekraïne

Samen zingen voor Oekraïne

Hoe erg het ook is, de oorlog leeft bij kinderen. Ze praten erover, zien beelden voorbijkomen op het (Jeugd)journaal, lezen berichten op social media etc. In het hele land worden initiatieven genomen om Oekraïne te helpen. Ook wij willen iets doen.


Jiska Noortman, leerkracht basisonderwijs op obs Meander in Heiloo en Hubert-Jan Horrocks, musicus, hebben daarom voor basisscholen de actie ‘Wij Staan Hier Sterk” op touw gezet. Zij hebben hier speciaal een lied voor geschreven: Het lied “Wij Staan Hier Sterk”, op de melodie van “We Are The World “, waarvan de tekst is geschreven door Jiska Noortman


Door heel het land zullen verschillende basisscholen op woensdag 16 maart om 11:55 uur het lied met elkaar zingen op het schoolplein.


Ook zullen wij het lied met elkaar zingen met de school op woensdag 16 maart om 11:55 uur. De groepen 1/2 zijn er wel bij, maar nemen niet deel. Natuurlijk spreken we wel over ruzie en hoe je dit oplost, maar wij vinden dat dit nu nog niet passend is voor hun belevingswereld.


Groet,
Het team van IKC De Kinderetuin