Ouderportaal

Kerstgroet

Kerstgroet

Beste ouders en verzorgers,


Vorig jaar rond deze tijd waren we ons aan het voorbereiden op een lockdown van een langere periode. Precies een jaar later hebben de kinderen een week eerder kerstvakantie, de BSO sloot de deuren, noodopvang werd geboden en de overheid kondigde op zaterdag 18 december een lockdown af. Tegelijk weten we niet hoe het er na de vakantie uitziet, gaan de basisscholen open of blijven we nog dicht? Hoe gaat de Omikron variant zich ontwikkelen? Een hoop angsten en onzekerheden waar we elke dag mee te maken hebben.


Gelukkig komt het kerstfeest eraan, het bijzondere moment waarop een kindje in het licht geboren wordt – het feest van hoop en troost. Het feest om met familie, geliefden en vrienden door te brengen, het moment om terug te blikken op mooie maar ook mindere momenten en tijden. En tegelijk het moment om vooruit te denken en te dromen - gezamenlijk weer de schouders eronder te zetten, hoopvol te blijven en elke dag weer ons beste beentje voor te zetten.


Beste ouders en lieve kinderen, ik wil jullie namens alle collega’s van IKC De Kindertuin een heel fijn kerstfeest en een gezond en mooi nieuw jaar toewensen.


Met vriendelijke groet,


Team IKC De Kindertuin