Ouderportaal

Wijzigingen in het IKC

Wijzigingen in het IKC

Beste ouders en verzorgers,


Met dit bericht wil ik u op de hoogte brengen van een aantal veranderingen in ons IKC bij de medewerkers.  1. Marcole – de administratie gaat ons verlaten en op 1 locatie werken in plaats van 2. Ze gaat nu volledig op IKC Het Spectrum werken. We hebben een goede vervanger gevonden: Laila el Haddachi. De administratie bestaat na de kerstvakantie uit Marleen Smiet (dinsdagochtend - m.smiet@ikcdekindertuin.nl) en Laila el Haddachi (dinsdagochtend en vrijdagochtend l.elhaddachi@ikcdekindertuin.nl)

  2. Juf Natasja – teamleider onderwijs gaat ons per 13 januari verlaten. Ze heeft vorige week haar ontslag ingediend. We wensen haar veel succes in haar verdere loopbaan en carrière.

  3. Met ingang van 10 januari zal juf Jerney samen met Juf Gemma de instroomgroep gaan starten. Dit betekent dat juf Jerney deze week voor het laatst op de peuteropvang was.

  4. Vanessa Rohde van De Vlinder-groep heeft aangegeven een nieuwe uitdaging binnen ons IKC te willen aangaan en zal per 7 februari op de peuteropvang gaan werken. Met pijn in haar hart zal ze het HEDO team en kinderen gaan verlaten, maar gelukkig blijft ze onderdeel van ons IKC-team. De vervanging van Vanessa bij de Vlinder-groep is bijna rond. Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over.


Met vriendelijke groet,


Peter-Paul Kleyn


Directeur IKC De Kindertuin