Ouderportaal

Nieuwe corona maatregelen vanaf morgen (vrijdag)

Nieuwe corona maatregelen vanaf morgen (vrijdag)

Beste ouders en verzorgers,


Zoals u misschien in het nieuws vernomen heeft, er zijn afgelopen dinsdagavond nieuwe maatregelen afgekondigd en tegelijk gaan er een hoop geruchten rond. Ook UN1EK is al bezig met het onderzoeken van verschillende scenario’s, zodat we snel en adequaat kunnen handelen mocht dat nodig zijn.


We gaan dit met elkaar stapje voor stapje doen.


Met deze mail zetten we de maatregelen in gang die afgelopen dinsdag zijn afgekondigd. Deze maatregelen gelden voor het hele IKC en gaan vanaf morgen (vrijdag) in. Mochten de zaken na vrijdag weer veranderen dan zal ik u weer berichten.Ouders mogen helaas niet meer het IKC in.


Ouders mogen helaas niet meer het gebouw in vanaf morgen. Dit geldt ook voor de leesouders en hulpouders - we zeggen dit met veel pijn in ons hart, omdat we zo dankbaar zijn voor alle steun en hulp!


De voortgangsgesprekken bij de afdeling onderwijs gaan vandaag (donderdag) nog wel door.


Ouders mogen alleen het IKC in als dit noodzakelijk is voor hun kind en alleen met een mondkapje.


Zit uw kind bij de opvang, dan verandert er niets. Hier waren de maatregelen al eerder aangescherpt. Op 5 november zijn alle ouders/verzorgers van de afdeling opvang hierover geïnformeerd.Viering Sint en Kerst


De vieringen mogen nog wel doorgaan, alleen onder bepaalde voorwaarden. De vieringen worden op groepsniveau gevierd. We gaan het dit jaar dus niet met het hele IKC tegelijk vieren. De Sint mag 1 Piet meenemen dit jaar. De feestcommissie is het draaiboek aan het aanpassen, zodat de kinderen nog steeds 2 fijne vieringen gaan beleven!Veiligheid


We zullen in alle ruimtes en groepen weer zeeppompjes neerzetten zodat de kinderen vaak hun handen kunnen reinigen. Ook blijven we het ventileren aanhouden en zullen er weer meer ramen opengaan. Gelukkig hebben we een heel goede zuiveringsinstallatie die verse lucht aanvoert en de vieze lucht via een ander kanaal weer netjes afvoert.


Hopende u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben.


Met vriendelijke groet,


Peter-Paul Kleyn


Directeur IKC De Kindertuin