Ouderportaal

Bericht van de IKC Raad Vergadering 26 okt.

Bericht van de IKC Raad Vergadering 26 okt.

Beste ouders en verzorgers,


Op dinsdag 26 oktober is de IKC-raad weer bijeengekomen. We hebben onder meer gesproken over de verkeersveiligheid, de groei van de school en over gezonde voeding.Verkeersveiligheid:


De donkere dagen breken weer aan en het regent weer vaker. Veel kinderen worden daardoor met de auto gebracht. Wij willen u vriendelijk verzoeken om goed op de kinderen te letten. Bij school zijn 2 zebrapaden aangelegd en een parkeerverbod langs het grasveld om de verkeersveiligheid voor de kinderen te verhogen. We zien helaas nog steeds veel verkeersovertredingen (denk hierbij aan parkeren op het zebrapad, parkeren langs de groenstrook, dubbel parkeren). De politie en handhaving komen weer vaker controleren, dus wilt u geen boete? Houd u dan aan de verkeersregels!Groei van de school:


Als ouder heeft u het vast gemerkt, IKC de Kindertuin groeit! En dat is heel positief. Wij hebben als IKC-raad vragen gesteld aan het MT hoe het ervoor staat. Voor volgend schooljaar zitten we zo goed als vol. Er wordt al gewerkt met een wachtlijst. Dus mocht u nog kinderen hebben die nog niet ingeschreven staan? Doe dit dan snel en meld uw kind aan.Gezonde voeding:


Vorig schooljaar is er aangekondigd dat de Kindertuin een gezonde school wil zijn. Wij willen u vragen om uw zoon/dochter gezonde voeding mee te geven. Mocht u het lastig vinden, vraag dan eens aan de leerkracht wat u in de broodtrommel kunt doen. Wist u dat de meeste kinderen tussen de middag boterhammen meenemen? Om variatie te creëren kunt u het beleg dagelijks wisselen.


Punten inbrengen IKC-raad vergadering:


Wist u dat u als ouder ook een punt voor de IKC-raad in kan brengen? Stuur uw punt naar


ikc-raad@ikcdekindertuin.nl Schroom niet en stuur een mail!Uiteraard kunt u voor vragen over uw eigen kind terecht bij de desbetreffende leerkracht. De IKC-raad buigt zich niet over individuele vragen of problemen van individuele leerlingen, ouders of medewerkers.De volgende vergadering is op donderdag 13 januari 2022. U kunt uw punten tot maandag 3 januari 2022 toesturen.


Met vriendelijke groet,


De IKC Raad van IKC De Kindertuin