Ouderportaal

IKC De Kindertuin en het nieuwe zorgteam

IKC De Kindertuin en het nieuwe zorgteam

Beste ouders en verzorgers,


Op IKC De Kindertuin hebben wij zorgcoordinatoren die ook wel intern begeleiders genoemd worden. Hun taak is om de leerrkachten te ondersteunen met zorg- en hulpvragen die ontstaan in de groep. U kunt hierbij denken aan vragen die ontstaan bij kinderen die stagneren / vertragen in hun ontwikkeling of kinderen die juist vooruitlopen in hun ontwikkeling. Het doel is om alle kinderen in ons IKC, onderwijs en opvang, zo goed mogelijk te ondersteunen met hun eigen unieke vragen.


Zoals u weet was voor de vakantie Caroline Koenen onze zorgcoordinator. Haar taak liep met de zomervakantie af. Zoals u ook weet hebben wij voor de vakantie vacatures uitgezet om haar taak over te nemen.


We hebben hiervoor twee nieuwe dames aangetrokken.


Ellen Voogt


Ellen heeft jarenlang op IKC De Ichthus gewerkt en is voor de zomervakantie overgestapt naar ons IKC. Ze heeft jarenlange ervaring in de onderbouw en de bovenbouw. Ellen zal op maandag en donderdag werken en zij zal zich bezighouden met de kinderen van de afdeling opvang en de groepen 1/2/3.


Sanne van Sloun


Sanne werkte hiervoor als directeur op IKC Kethel te Schiedam een daarvoor heeft zij jaren het werk van intern begeleder uitgeoefend in zowel de onderbouw als in de bovenbouw. Sanne zal op maandag en donderdag werken en zij is verantwoordelijk voor de groepen 4/5/6/7/8.


Het IKC De Kindertuin zorgteam


Met de komst van Sanne en Ellen is ons zorgteam compleet. Het zorgteam bestaat uit de volgende mensen:


1. Sanne van Sloun - intern begeleider groepen 4/5/6/7/8 s.vansloun@ikcdekindertuin.nl werkdagen maandag en donderdag


2. Ellen Voogt - intern begeleider afdeling opvang/groepen 1/2/3 e.voogt@ikcdekindertuin.nl werkdagen maandag en donderdag.


3. Joost van Dijken - gezinsspecialist joost.van.dijken@minters.nl werkdagen woensdag op de Kindertuin.


4. Kelly van der Wel - Jeugdverpleegkundige CJG k.van.der.wel@cjgrijnmond.nl


5. Yvette Ham - onderwijsspecialisit van het Samenwerkingsverband Maassluis, Vlaardingen en Schiedam yham@onderwijsdatpast.info


Hopende u voor nu voldodende geinformeerd te hebben en met vriendelijke groet,


Peter-Paul Kleyn


Directeur IKC De Kindertuin