Ouderportaal

Bericht van Joost van Dijken - nieuwe gezinsspecialist

Bericht van Joost van Dijken - nieuwe gezinsspecialist

Beste ouders en verzorgers,


Dit schooljaar ben ik gestart als de nieuwe gezinsspecialist van IKC de Kindertuin. De functie van de gezinsspecialist is het best te vergelijken met die van de schoolmaatschappelijk werker. Per april 2020 maken wij deel uit van de toegang van Vraagraak (wijkteam) Maassluis. Voor degenen die meer informatie willen over mijn functie: https://minters.nl/83/Gezinsspecialist-op-school.html


Ik heb zin om op de Kindertuin te starten. Naast de Kindertuin werk ik op het VMBO en MBO in Maasland en in Maassluis in het basisonderwijs. Ik kan adviseren en ondersteunen bij opvoedvraagstukken, gedragsproblemen, ondersteunen van leerlingen op sociaal en emotioneel vlak en de eventuele toeleiding naar zorg.


Ikzelf heb een brede achtergrond binnen de jeugdhulpverlening. Met deze kennis en ervaring wil ik iets bij kunnen dragen in de ontwikkeling van de kinderen op school.


Ik houd zelf van werken met korte lijnen en een open deur. Denk u dat u of uw kind ondersteuning kan gebruiken, heeft u zelf vragen of wilt u meer weten dan kunt u mij het beste mailen of bereiken via onderstaande contactgegevens.


Met vriendelijke groet,


Joost van Dijken











Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen
www.minters.nl



T
M
E



010 435 10 22
06 29 47 18 23
joost.van.dijken@minters.nl