Ouderportaal

Nieuwe teamleider onderwijs

Nieuwe teamleider onderwijs

Beste ouder(s)/verzorger(s),Per 1 september 2021 ben ik als teamleider bij IKC De Kindertuin gestart en ik heb daar veel zin in.


Bij deze wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Natasja Kuyvenhoven en woon met mijn man Jordy en drie kinderen (Merle, Hidde en Thijmen) op Het Balkon in Maassluis. Tevens hebben we sinds drie weken een puppy Sammy, maar genoeg over mijn privé.
Mijn werkervaringen binnen het onderwijs én daarnaast in het bedrijfsleven wil ik graag gaan inzetten bij IKC De Kindertuin. Onderwijs is mijn passie! Tijdens mijn sollicitatie, maar ook de afgelopen dagen mocht ik ervaren dat IKC De Kindertuin een IKC is waar je mag groeien. En dit geldt voor iedereen!


Als teamleider onderwijs ben ik met name het aanspreekpunt voor u als ouder en daarnaast ter ondersteuning voor allerlei zaken voor de leerkrachten. Hierbij zal ik naast de directeur Peter-Paul en de teamleider opvang Mary Rutter werkzaam zijn.

Voor vragen ben ik beschikbaar via n.kuyvenhoven@ikcdekindertuin.nl of via 010-5928880. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.
Ik hoop op een zeer fijne tijd met de kinderen, u als ouder/verzorger en tevens met het team van deze school.Met vriendelijke groet,


Natasja Kuyvenhoven
Teamleider IKC De Kindertuin